”Yhdessä tekemisen ilo on tärkeintä” Päivi Koskelan tarina

Pitkänlinjan hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimija Päivi työskenteli työuransa alkuaikana nykyisessä osuuskauppa Hämeenmaassa, jossa hän suoritti myös esimieskoulutuksen. Rosso, El Toro, Hotelli Ascot mm tulivat tutuiksi. 1989 Päivi aloitti Vierumäellä Haarikkaharju oy: n toimitusjohtajana, missä hän toimi 1989:n ajan Vierumäellä Haarikkaharju oy:n toimitusjohtajana, jossa hän toimi hotelli- ja ravintolatoimenjohtajana aina 2010 asti. ”Ne vuodet olivat huikean inspiroivia, opettavaisia ​​​​ja yhdessä mahtavan henkilökunnan kanssa saimme paljon aikaan. Niistä vuosista olen kiitollinen. Sain kokemuksen monipuolisen vapaa-ajan keskuksen, oppilaitoksen ja ravintolamaailman kehittämisestä. Vierumäellä verkostot ovat edelleen todella luodut”, Päivi kertoo.

vuonna 2010 oli muutoksen aika. Paluu Hartolaan ja ryhtymällä hotelli yrittäjäksi. Linna mahdollisuus tuli opittua kaikki mahdolliset asiat mitä matkailun vastaan ​​vastaan. ”Remontoimme, loimme uutta ja teimme kaiken yhdessä erittäin sitoutuneen porukan kanssa. Olimme innostuneita ja saimme useita tunnustuksia. Muun kuin Hartolan vuoden Yrittäjä 2017, Hartolan Markkinamestari 2017, ja Visit Finland -palkinto.

2023

Kehittämistehtävät

Erilaiset matkailualan käytännön kehittämistehtävät mm. Tainionvirta 2  yritysryhmähankkeessa. Jatkohankkeen suunnittelu.

Konsultointipalvelut

Hands-on konsultointipalvelut ravintola-, hotelli-, ruoka- , hyvinvointi- ja matkailualalla.

Vallesmannin kiinteistö

Vallesmannin Keltaisen Talon palveluiden ideointi, kehitys, organisointi ja toteuttaminen.

Hartolan Yrittäjät ry , puheenjohtaja

Lahti Region Oy hallituksen jäsen

Itä-Hämeen matkailuyhdistys, hallituksen jäsen

Hartola Golf Oy, hallituksen jäsen

Järvi-Hämeen Osuuspankki, edustajisto

Hämeen Kauppakamari, matkailuvaliokunta

#

 

Vallesmannin Keltainen Talo

Keskustie 46, 19600 Hartola
puh. 040 095 3031
päivi.koskela@hartolanvallesmanni.fi

Ota yhteyttä:

Copyright protected © Vallesmannin Keltainen Talo 2022