”Yhdessä tekemisen ilo on tärkeintä” Päivi Koskelan tarina

Pitkänlinjan hotelli-, ravintola- ja matkailualan toimija Päivi työskenteli työuransa alkuaikana nykyisessä osuuskauppa Hämeenmaassa, jossa hän suoritti myös esimieskoulutuksen. Rosso, El Toro, Hotel Ascot mm tulivat tutuiksi. Vuonna 1989 Päivi aloitti Vierumäellä Haarikkaharju oy:n toimitusjohtajana, jossa hän toimi lopulta hotelli- ja ravintolatoimenjohtajana aina 2010 vuoteen saakka. ”Ne vuodet olivat huikean inspiroivia, opettavaisia ja yhdessä mahtavan henkilökunnan kanssa saimme paljon aikaan. Niistä vuosista olen erityisen kiitollinen. Sain kokemuksen monipuolisen vapaa-ajan keskuksen, oppilaitoksen ja ravintolamaailman kehittämisestä. Vierumäellä luodut verkostot ovat edelleen todella tärkeitä”, Päivi kertoo.

Vuonna 2010 oli aika Päivin kokeilla siipiään palaamalla Hartolaan ja ryhtymällä hotelli yrittäjäksi. Linna hotellissa tuli opeteltua kaikki mahdolliset asiat mitä matkailuyrityksessä vastaan tulee. ”Remontoimme, loimme uutta ja teimme kaiken yhdessä erittäin sitoutuneen porukan kanssa. Olimme hyvin esillä ja saimme useita tunnustuksia. Muun muassa Hartolan vuoden Yrittäjä 2017, Hartolan Markkinamestari 2017, ja Visit Finland palkinto.”

”Teen kaikkea sitä, mitä rakastan Hartolassa"

Kehittämistehtävät

Erilaiset matkailualan hands-on kehittämistehtävät mm. Tainionvirta 2 yritysryhmä hankkeessa.

Konsultointipalvelut

Hands-on konsultointipalvelut ravinto-, hotelli-, ruoka- ja matkailualan yrityksille sopimuksen mukaan.

Vallesmannin kiinteistö

Vallesmannin Keltaisen Talon palveluiden ideointi, kehitys, organisointi ja toteuttaminen.

Majoituspalvelut

Lyhyt- ja pitkäaikaisten majoituspalveluiden tarjoaminen Vallesmannin Keltaisessa Talossa

Tapahtumajärjestäjä

Juhlien, tapahtumien, ja kokousten organisointi, ja toteutus yrityksille ja yksityisille, sekä Vallesmannin omien workshoppien ja pop up tapahtumien isännöinti ympäri vuoden.

Lahti Region hallitus, Hämeen Kauppakamarin matkailuvaliokunnan jäsen, Itä-Hämeen Matkailuyhdistys hallitus, Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus, Hartolan Yrittäjien hallitus pj. Järvi-Hämeen osuuspankin edustajisto, Hartola golf oy:n hallitus, Juotavan hyvä Etelä-Päijänne ry:n hallitus

Vallesmannin Keltainen Talo

Keskustie 46, 19600 Hartola
puh. 040 095 3031
päivi.koskela@hartolanvallesmanni.fi

Ota yhteyttä:

Copyright protected © Vallesmannin Keltainen Talo 2022