Vallesmannin Keltainen Talo tarjoaa majoitus- ja työskentelytiloja niin lyhyeen kuin pidempi aikaiseen oleskeluun

Vallesmannin Keltainen Talo Hartolan ydinkeskustassa sijaitsee aivan palveluiden äärellä. Talon pihapiirissä on 3 erillistä rakennusta, ja rakennuksessa toimii vakituisesti 6 yritystä eri toimialoilta. Voit mm. majoittua Keltaisen Talon 1 – 2 hengen kalustetussa huoneistossa ja yhdistää oleskeluusi erilaisia aktiviteettejä esim. golf tai taidetapahtumat.

(klikkaa kuvaa isommaksi)

Kodikas 1-2 hlö huoneisto, lisävuode mahdollisuus

1 – 2 hengen viihtyisä ja hyvin toimiva huoneisto jossa nukut hyvin Unikulman sängyssä. Lisävuoteena Karupin futon toimii erinomaisesti. Keittiössä on jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Voit siis valmistaa ateriat itse tai vierailla keskustan pienissä kahviloissa. Kauppa on n. 100 metrin päässä. Keskiviikko ja lauantai iltana on saunavuoro.

(klikkaa kuvaa isommaksi)

Viihtyisä ja kotoisa 2 hlö vinttihuoneisto

Kalustettu kahden hengen vinttihuoneisto sijaitsee Vallesmannin Keltaisen Talon ylimmässä kerroksessa. Talossa ei ole hissiä. 2 yöpyy rauhallisessa tilassa mukavasti. Keskiviikko ja lauantai iltana on saunavuoro käytössä.

  • Huoneisto on varattu syyskuun loppuun saakka
  • Talvella 2023 valmistuu toinen vinttihuoneisto

Mielenkiintoisia aktiviteettejä Hartolassa

Räätälöimme henkilökohtaisesti sinulle tai ryhmällesi monipuolisia aktiviteettejä majoituksen lisäksi. Tarjolla on hyvinvointipalveluita, hierontaa, vyöhyketerapiaa, ohjattuja luontokävelyitä ja linturetkiä, Hartola Golf (Birdein golfkenttä), sekä lavatanssi romantiikkaa Krouvin lavalla,  kalastusta tai melontaa Tainionvirralla. Vuoden 2022 aikana Vallesmannin Keltaisen Talon Tapahtumatila Wanha Pankkisalissa tulee olemaan erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia, pop up kauppoja, workshopeja, ja koulutuksia. Seuraa meitä Facebookissa niin näet tulevat tapahtumat, sekä tunnelmia menneistä.

Vallesmannin Keltainen Talo

Keskustie 46, 19600 Hartola
puh. 040 095 3031
päivi.koskela@hartolanvallesmanni.fi

Ota yhteyttä:

Copyright protected © Vallesmannin Keltainen Talo 2022