Tapahtumatila Wanha Pankkisalissa tullaan järjestämään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden

Hartolan kyläyhteisön ja paikkakunnalla vierailijoiden hyvinvoinnin edistäminen monipuolisesti on Vallesmannin Keltaisen Talon luovan emännän sydämen ja intohimon asia.

Tapahtumatila Wanha Pankkisalissa tullaan järjestämään erilaisia pop up tyylisiä tapahtumia tulevien kuukausien aikana, kun Vallesmannin Keltainen Talo etsii muotoaan tapahtumapaikkana.

Vallesmannin Keltainen Talo on mutkaton, ainutlaatuinen ja helposti lähestyttävä kokonaisuus, jonne tunnet olevasi tervetullut aivan kuin kotiin. Suunnitteilla olevat tapahtumat tulevat tarjoamaan elämyksiä, lepohetkiä, palautumiskokemuksia, inspiraatiota ja tietotaitoa kaikille aisteille, keholle ja mielelle. Suunnitellut hyvinvointiin keskittyvät päivä-, viikonloppu- ja viikkotapahtumat tarjoavat monipuolisen paletin erilaisia palveluita yksityishenkilöille, ryhmille ja organisaatioille. Kiinteistön liiketiloissa toimivat terveys- ja hyvinvointi yritykset, sekä Wanhan Pankkisalin tekijöiden oma ammattitaito hyvinvointi ja tapahtuma alalla mahdollistaa monipuolisten palveluiden ja elämysten tarjoamisen.

  • Joogaa-ja Pilatesta
  • Äänimalja rentoutusta
  • Stressin käsittelyn työpajoja ja luentoja
  • ”Rentoudu & Uudistu”-elämys viikonloppuja
  • Henkisen hyvinvoinnin ja mielen voimavarojen työpajoja
  • Ayurveda ja mindfulness tapahtumia

Tulevia tapahtumia

Wanhan Pankkisalin POP UP Kirpputori

Kesän 2022 aikana tulemme järjestämään kirpputori toimintaa Wanhan Pankkisalin tiloissa pop-up tyyppisesti. Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassatiedät mitä ja milloin tapahtuu seuraavaksi!

Vallesmannin Keltainen Talo

Keskustie 46, 19600 Hartola
puh. 040 095 3031
päivi.koskela@hartolanvallesmanni.fi

Ota yhteyttä:

Copyright protected © Vallesmannin Keltainen Talo 2022